Τι απαντά ο Λοβέρδος στο δεύτερο στέλεχος που αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη ΡΙΚΣΣΥ - iefimerida.gr

Τι απαντά ο Λοβέρδος στο δεύτερο στέλεχος που αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη ΡΙΚΣΣΥ

Τι απαντά ο Λοβέρδος στο δεύτερο στέλεχος που αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη ΡΙΚΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση στον Πέτρο Αγγελόπουλο έδωσε η κίνηση ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου υποστηρίζοντας πως είχε ζητήσει ο ίδιος να συμμετάσχει ως ιδρυτικό μέλος, ενώ κάνει λόγο για πιέσεις που προφανώς θα δέχθηκε.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελόπουλος είχε αρνηθεί κάθε σχέση του με την πολιτική κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου, τονίζοντας πως ήταν και παραμένει ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση της ΡΙΚΣΣΥ

«Ο Πέτρος Αγγελόπουλος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, συμμετείχε στις ομάδες εργασίας για την εκπόνηση του σχεδίου ανασυγκρότησης , που είχε συστήσει με πρωτοβουλία του ο βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος από τον Σεπτέμβριο του 2012. Εξέφρασε ο ίδιος την επιθυμία να συμμετάσχει ως ιδρυτικό μέλος της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. παρέχοντας μάλιστα όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προφανώς πιέστηκε. Ανθρώπινο είναι, τον κατανοούμε, άλλωστε αντικαταστάθηκε αμέσως. Για εμάς ήταν και παραμένει ένας εξαίρετος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ