Κάιλι Μινόγκ: Το μακιγιάζ δεν διαφέρει και πολύ από μια πλαστική επέμβαση - iefimerida.gr

Κάιλι Μινόγκ: Το μακιγιάζ δεν διαφέρει και πολύ από μια πλαστική επέμβαση

Κάιλι Μινόγκ: Το μακιγιάζ δεν διαφέρει και πολύ από μια πλαστική επέμβαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάιλι Μινόγκ είναι μια γυναίκα που μέσα από τις συνεντεύξεις της εμφανίζεται αρκετά προσγειωμένη και με δομημένη σκέψη. Πρόσφατη δήλωσή της ωστόσο, κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια δεν σκέφτεται πάντα πριν μιλήσει.

Μιλώντας σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό, η Κάιλι, η οποία αισίως έχει πατήσει τα 44, δήλωσε ότι κάθε ρυτίδα στο πρόσωπό της είναι ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή της και για αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας πλαστικής επέμβασης «αφού δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά από το μακιγιάζ».

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ακόμα ότι «δεν θα πω ψέματα. Υπάρχουν πολλές φορές που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω ότι γερνάω. Ή ξαφνικά βλέπω το πρόσωπό μου στο τηλέφωνο ή στο Skype και είναι σαν να βλέπω ειδικά εφέ και ουρλιάζω λέγοντας "Ποιο πρόσωπο είναι αυτό". Πολές φορές νομίζω ότι είμαι 94 και όχι 44. Αυτή είναι η πραγματικότητα πριν από το μακιγιάζ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ