O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες]

O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ηλεκτρονικά δίκτυα χθες μπήκαν σε κατάσταση alert από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ετοιμάζει βασιλικό διάδοχο.

O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στις φωτογραφίες κυριάρχησε βέβαια η Κέιτ – λιγότεροι έβαλαν το ζευγάρι στα πρωτοσέλιδά τους- με τίτλους λακωνικούς αλλά με τεράστιες γραμματοσειρές. «Έγκυος», «Βασιλικό μωρό». Ποιο τυπικό το BBC ανακοίνωσε «Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ περιμένουν παιδί». Μεγάλη έκταση πήραν και τα tweets της πολιτικής ηγεσίας της Βρετανίας που καλωσόριζε ως εξαιρετικά θετική είδηση την εγκυμοσύνη, ενώ ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έσπευσε να γράψει «ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα είναι υπέροχοι γονείς».

O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι επόμενες αντιδράσεις αφορούν τις δυσκολίες που περνάει «η καημένη αλλά ηρωική Kέιτ», τις προτάσεις και τις εικασίες για τον ενδυματολογικό κώδικα που θα αναπτύξει ως έγκυος, αλλά και μερικές δοξασίες: για αν έχει ήδη τόσο έντονη ζαλάδα και αδιαθεσία μάλλον κυοφορεί δίδυμα! Το βέβαιο είναι ότι ο βρετανικός – και όχι μόνο- τύπος βρήκε νέο νερό για τον μύλο του και ότι οι παπαράτσι ετοιμάζονται για χρυσές δουλειές.

O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
O παγκόσμιος τύπος αποθεώνει το έμβρυο της Κέιτ και του Ουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ