Ο Ηλίας Κασιδιάρης ντύθηκε αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ντύθηκε αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρόλο των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας φαίνεται πως ζήλεψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, και αποφάσισε για λίγη ώρα να τους μιμηθεί.

Με αφορμή την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, ο βουλευτής του Νίκου Μιχαλολιάκου έβαλε λευκή ρόμπα, λαστιχένια γάντια και πήγε στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί η βόμβα, προκειμένου να επιθεωρήσει τις ζημιές που είχε υποστεί το κτίριο από την έκρηξη.

Ο ίδιος ίσως και να αναζητούσε στοιχεία, αν και το πιθανότερο είναι οι αστυνομικοί να τους επέτρεψαν να προσεγγίσει το σημείο, αφού πρώτα είχαν «σκουπίσει» τον περιβάλλοντα χώρο. Η φωτογραφία πάντως του Ηλία Κασιδιάρη που είναι ντυμένος σαν αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής ανέβηκε στο site της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ