«Η Αλεξίου δεν βγάζει λεφτά», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης - iefimerida.gr

«Η Αλεξίου δεν βγάζει λεφτά», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειλικρινής όπως πάντα ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα. Εκεί που μίλησε για τα χρήματα των καλλιτεχνών, την Χάρις Αλεξίου και τον Γιάννη Μπέζο με τον οποίο διαφωνεί.

«Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών αλλά όχι οι χαρακτηρισμοί. Η Χαρούλα Αλεξίου ας πούμε δεν είναι αυτή που βγάζει λεφτά. Το ξέρω καλά, γιατί ξέρω πως ζει. Υπάρχουν όμως καλλιτέχνες που σαφέστατα έχουν βγάλει πολλά λεφτά. Δεν ξέρω αν φοροδιαφεύγουν ή δικαιολογούν τα χρήματα τους μέσω εταιρειών. Πάντως όλοι μας πήραμε μαύρα χρήματα και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, άσχετα αν είναι άδικος ή αυστηρός ο τρόπος που φορολογούμαστε. Εγώ έχω στην τσέπη μου κάποια χρήματα και όταν έρχεται η εφορία τρέχω για διαπραγμάτευση. Είναι πάντως παγίδα να μιλάμε μόνο για τους καλλιτέχνες. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να βγάλει 100.000 ευρώ τη μία χρονιά και την άλλη τίποτα». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα News.

Προσθέτοντας, σχετικά με τον Γιάννη Μπέζο και την -κακή- άποψη που έχει για την τηλεόραση «Δεν συμμερίζομαι καθόλου την άποψη του. Δεν θα είχαν βγει τότε "Οι απαράδεκτοι", ούτε θα έπαιζε τόσο πολύ ο ίδιος στην τηλεόραση. Είμαι 56 ετών και έχω θητεία 40 χρόνων, από 16 ετών. Δεν κατηγορώ την τηλεόραση. Ήμουν ο πρώτος που έκανα σατιρική εκπομπή. Δεν μου αρέσει να βρίζω κάτι από το οποίο έχω φάει ψωμί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ