Ποδοσφαιριστής σκουπίζει τον κ@λ@ του με χαρτονομίσματα! [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής σκουπίζει τον κ@λ@ του με χαρτονομίσματα! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις χειρότερες ώρες της ζωής του περνάει ο αμυντικός της West Brom, Λίαμ Ρίτζγουελ, μετά την απόφασή του να ποστάρει μια φωτογραφία του που τον δείχνει καθισμένο στη λεκάνη της τουαλέτας να σκουπίζεται με χαρτονομίσματα των 20 λιρών.

«Πάντοτε ξέραμε ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν καλοπληρωμένοι πίθηκοι. Ο Ρτίζγουελ απλά το επιβεβαιώνει. Οι άνθρωποι του West Bromwich βγάζουν το ένα χιλιοστό από τα χρήματα που βγάζει αυτός για να παίζει μπάλα και όμως εκείνος επιμένει να γελοιοποιεί την καλή του τύχη. Με αηδιάζει». Αυτό είναι ένα από τα εκατοντάδες σχόλια αγανακτισμένων φιλάθλων της ομάδας σχετικά με το «ατυχές αστείο», όπως το αποκάλεσε ο ίδιος, του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο οποίος επιμένει ότι «Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε στο σπίτι μου πριν από οχτώ μήνες και είχε σκοπό να τσαντίσει ένα φίλο μου από τον οποίο μόλις είχα κερδίσει ένα στοίχημα».

Να επισημάνουμε ότι ο Ρίτζγουελ έχει μισθό γύρω στις 20.000 λίρες την εβδομάδα.

Ποδοσφαιριστής σκουπίζει τον κ@λ@ του με χαρτονομίσματα! [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουαλέτα Premier League Liam Ridgewell West Brom
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ