Κινητοποιήσεις μέχρι την Πέμπτη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας - iefimerida.gr

Κινητοποιήσεις μέχρι την Πέμπτη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας

Κινητοποιήσεις μέχρι την Πέμπτη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν εγκαταλείπουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού αποφάσισαν να συνεχίσουν τις καταλήψεις σε δημαρχεία και δημοτικά κτίρια έως και μεθαύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζουν για τέταρτη συνεχή εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους και πλέον όπως δηλώνουν θα δοθεί έμφαση στις καταλήψεις των γραφείων Προσωπικού προκειμένου να μην αποσταλούν διαπιστωτικές πράξεις για διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Για την Πέμπτη έχουν αποφασιστεί διαδοχικές στάσεις εργασίας για το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους από τις 12 έως τις τρεις το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις τρεις το μεσημέρι έως τις έξι το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.

Στη μια το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Συγχρόνως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ επαναλαμβάνει το κάλεσμά της προς το σύνολο των αιρετών στην Αυτοδιοίκηση να αποφασίσουν κοινές κινητοποιήσεις με τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ