Αισιόδοξοι οι Ευρωπαίοι για την επιτυχία του ελληνικού προγράμματος - iefimerida.gr

Αισιόδοξοι οι Ευρωπαίοι για την επιτυχία του ελληνικού προγράμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση πως το πρόγραμμα επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και αρκετοί υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Ο κ. Γιούνκερ ανέφερε μετά τη λήξη του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών, ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας τους ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς.

Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν θα κάνει καμία δήλωση για τη διαδικασία όσο αυτή είναι εν εξελίξει, κατεύθυνση στην οποία κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Ολι Ρεν.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν εκτιμά ότι στις 13 Δεκεμβρίου το Eurogroup θα είναι σε θέση να δώσει την οριστική έγκριση για την εκταμίευση της δόσης μαμούθ προς την Ελλάδα, ο κ. Γιούνκερ, απάντησε μονολεκτικά «ναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ