Οκτάμηνη φυλάκιση στους 11 καταληψίες εργολαβικούς υπαλλήλους του ΑΠΘ - iefimerida.gr

Οκτάμηνη φυλάκιση στους 11 καταληψίες εργολαβικούς υπαλλήλους του ΑΠΘ

Οκτάμηνη φυλάκιση στους έντεκα καταληψίες εργολαβικούς υπαλλήλους του ΑΠΘ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φυλάκιση με τριετή αναστολή των εργολαβικών υπαλλήλων που είχαν συλληφθεί σε επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε το πλημμελειοδικείο.

Παράλληλα, τα πνεύματα στο Αριστοτέλειο δεν ηρεμούν, καθώς συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο διοίκησης με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου να ζητά εκ νέου την επέμβαση της Αστυνομίας.

Η εισαγγελία, ωστόσο, αναφέρει ότι οι πρυτανικές αρχές θεωρούν αδύνατη την προσπέλαση προς το κτίριο διοίκησης, καθώς από το πρωί ομάδα εργολαβικών υπαλλήλων και αλληλέγγυων φοιτητών βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος και δεν επιτρέπει την πρόσβαση στον χώρο.

Εργολαβικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε ένδειξη συμπαράστασης στους 11 συναδέλφους τους που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ απαίτησαν και την παραίτηση του πρύτανη του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ