Λοβέρδος: Αν χρειαστεί να φύγω θα φύγω, εγώ δεν συμβιβάζομαι - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Αν χρειαστεί να φύγω θα φύγω, εγώ δεν συμβιβάζομαι

Λοβέρδος: Αν χρειαστεί να φύγω θα φύγω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω καμία ματαιοδοξία και αν χρειαστεί να φύγω από το ΠΑΣΟΚ θα φύγω» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πρώτη του συνέντευξη μετά από την ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.

Μιλώντας στον Real FM ο κ. Λοβέρδος είπε πως με την κίνηση του αυτή, στην οποία προχώρησε με άλλα 49 άτομα δεν φιλοδοξώ να αντικαταστήσει τα κόμματα που υπάρχουν, υποστηρίζοντας πάντως πως «αν καταλήξει να είναι κόμμα θα είναι παράγωγο συλλογικών προσπαθειών και όχι δικό μου».

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να παραιτηθεί ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε πως αν χρειαστεί να φύγει θα φύγει και πως όταν μιλάει για ρήξη το εννοεί, ωστόσο τόνισε πως ο ίδιος λειτουργεί θεσμικά και δεν θα υπέβαλλε παραίτηση μέσω ραδιοφώνου ή τηλεόρασης.

«Αυτη τη στιγμή είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχω κάνει ορατές τις θέσεις μου, όσο αυτά δεν γίνονται εγώ περισσεύω, εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Στηρίζω την κυβέρνηση, βάζω τις δυνάμεις μου ως βουλευτής για να την στηρίξω. Παίρνω μια πρωτοβουλία για το 100% του λαού δεν μπορούμε να κλειστούμε στο 5% του ΠΑΣΟΚ. Αν χρειαστεί να φύγω θα φύγω, όταν μιλάω για ρήξη κυριολεκτώ. Δεν θα δηλώσω την ανεξαρτησία μου στα ραδιόφωνα δεν παραιτούμαι σε αυτά ούτε στις τηλεοράσεις».

Παράλληλα ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως δεν έχω ματαιοδοξία και θα δουλέψει με 49 ανθρώπους από κοινού, ακούγοντας τον κόσμο τα άστεγα στελέχη. Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε πως όλες οι απόψεις του απερρίφθησαν και εφόσον τίποτα από όσα είχε εισηγηθεί δεν έγιναν δεκτά πήρε μαζί με κάποιους ανθρώπους την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.

Κλείνοντας κατήγγειλε τη ματαιοδοξία και τις προσωπικές φιλοδοξίες λέγοντας «εγώ έχω να πω οτι χρειαζόμαστε και συζήτηση και δράσεις, οι οποίες δεν γίνονται στα καφέ, αλλά μέσα στην κοινωνία. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί όλοι συμβιβαζόμασταν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ