Η Κέιτ Γουίνσλετ στηρίζει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Γουίνσλετ στηρίζει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτά υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών στη Βρετανία και σε άλλες χώρες, τάχθηκε η Κέιτ Γουίνσλετ, συμμετέχοντας στη σχετική καμπάνια του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται στο διάρκειας 17 δευτερολέπτων βίντεο με τίτλο «Breaking the Taboo» (σπάζοντας το ταμπού), για την προώθηση του ντοκιμαντέρ του γιου του Μπράνσον, Σαμ, το οποίο πραγματεύεται την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και υποστηρίζει την ομώνυμη καμπάνια.

Η 37χρονη ηθοποιός δεν εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, απλώς συμμετέχει στο ασπρόμαυρο κλιπάκι δηλώνοντας «είμαι η Κέιτ Γουίνσλετ και σπάω το ταμπού».

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει δηλώσεις σημαντικών προσωπικοτήτων, μεταξύ αυτών και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, o Κάρλος Φουέντες και ο Νόαμ Τσόμσκι, οι οποίοι επιχειρηματολογούν υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών. Βασικό επιχείρημα όλων είναι το γεγονός ότι η μέχρι τώρα προσέγγιση στο ζήτημα έχει αποτύχει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της μάστιγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ