Ρώμη, ηλεκτροκίνητη πόλη - Η πρώτη στην Ευρώπη που θα φιλοξενήσει την Formula E - iefimerida.gr

Ρώμη, ηλεκτροκίνητη πόλη - Η πρώτη στην Ευρώπη που θα φιλοξενήσει την Formula E

Ρώμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι οι αγώνες της Formula E βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, έχουν όλες τις προοπτικές για να εξελιχθούν ταχύτατα και να γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς, αφού ήδη οι πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, σκοτώνονται ποια θα πρωτοαναλάβει την πρώτη διοργάνωση.

Εθελοντικά προσφέρθηκε και η Ρώμη, η οποία κατά τα φαινόμενα θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που θα φιλοξενήσει το ηλεκτροκίνητο ράλι, ενώ θα είναι και η δεύτερη πόλη παγκοσμίως, μετά το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, που προσφέρθηκε από τον Αύγουστο να αναλάβει την πρώτη διοργάνωση του ράλι Formula E το 2014.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται προτάσεις κι από άλλες πόλεις, γεγονός που γρήγορα θα οδηγήσει στη δημιουργία μίας ενδιαφέρουσας διαδρομής για τον αγώνα.

Αν και δεν προβλέπεται το ράλι να ξεκινήσει πριν το 2014, αναμένεται μία πραγματικά εντυπωσιακή διαδρομή, αφού το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα της Formula E θα έχουν χαμηλή παραγωγή ρύπων και θορύβου, διόλου απίθανο στα πλαίσια της διαδρομής να περάσουν ακόμα και δίπλα από το Κολοσσαίο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ