«Άλλα θέλεις να κάνεις με το μυαλό σου, αλλά αυτό το κορμί δεν σε αφήνει», κοπλιμάνταρε ο Λάτσιος διαγωνιζόμενη του Dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

«Άλλα θέλεις να κάνεις με το μυαλό σου, αλλά αυτό το κορμί δεν σε αφήνει», κοπλιμάνταρε ο Λάτσιος διαγωνιζόμενη του Dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί εκείνη να δήλωσε ότι η ρούμπα ως χορός δεν της αρέσει, αλλά το αποτέλεσμα -όπως διαπίστωσαν οι θεατές- ήταν άκρως... κινηματογραφικό. Αυτό δηλαδή που τόνισε και ο Γιάννης Λάτσιος στην κριτική του.

«Μπορεί εσύ να θέλεις να κάνεις άλλα με το μυαλό σου, αλλά αυτό το κορμί δεν σε αφήνει». Αυτό είπε ο Γιάννης Λάτσιος στην Βάνα Μπάρμπα μετά το πέρας της χθεσινής της εμφάνισης στο Dancing with the stars (για την οποία συγκέντρωσε και 30 βαθμούς).

Θέλοντας να τονίσει το οφθαλμοφανές, ότι δηλαδή ότι και να κάνει η Βάνα διαθέτει εκείνη την εσάνς θηλυκότητας που την έκανε ανέκαθεν αγαπημένη του αντρικού κοινού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ