H Λέσβος πνίγηκε από τη βροχή και η Πρέβεζα από το χαλάζι [βίντεο] - iefimerida.gr

H Λέσβος πνίγηκε από τη βροχή και η Πρέβεζα από το χαλάζι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύματα της θεομηνίας έπεσαν η Λέσβος και η Πρέβεζα. Στοπ νησί η ισχυρή καταιγίδα που έπεφτε χτύπησε για 1,5 ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν αρκετοί για να μετατρέψει τους σε πολλές περιοχές δρόμους σε ποτάμια και να πλημμυρίσει καταστήματα και σπίτια.

Σύμφωνα με το lesvospost.com οι άντρες της Πυροσβεστικής ήταν από τις πρώτες πρωινές ώρες επί ποδός για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς.

Και στην Πρέβεζα όμως η κακοκαιρία προκάλεσε πολλά προβλήματα, αφού για 15 ολόκληρα λεπτά άνοιξαν οι ουρανοί και στην περιοχή έπεσε χαλάζι. Μάλιστα η ποσότητα που έπεσε ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι της πόλης σκεπάστηκαν με στρώμα από χαλάζι

Όπως αναφέρει και το pamepreveza.gr.οι κάτοικοι έτρεχαν να παρκάρουν τα οχήματα τους κάτω από στέγαστρα προκειμένου να τα προστατεύσουν από τις φθορές, ενώ εκφράζονται φόνοι για καταστροφές σε καλλιέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ