Πέντε νεκροί από την κατάρρευση σήραγγας αυτοκινητοδρόμου στην Ιαπωνία - iefimerida.gr

Πέντε νεκροί από την κατάρρευση σήραγγας αυτοκινητοδρόμου στην Ιαπωνία

Πέντε νεκροί από την κατάρρευση σήραγγας αυτοκινητοδρόμου στην Ιαπωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το πρωί της Κυριακής όταν κατέρρευσε τμήμα οροφής σήραγγας σε αυτοκινητόδρομο, 80 χιλιόμετρα δυτικά του Τόκιο.

Οι άτυχοι επιβαίνοντες παγιδεύτηκαν στο αυτοκίνητό τους, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες περίπου στη μέση της σήραγγας Σασάγκο, και οι σοροί τους βρέθηκαν απανθρακωμένοι, όπως διευκρίνισε η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Πυρκαγιών και Φυσικών Καταστροφών.

Ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί, καθώς ένα ακόμη αυτοκίνητο πήρε φωτιά, ενώ άλλα έχουν καταπλακωθεί από πλάκες τσιμέντου που ξεκόλλησαν από την οροφή.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπογράμμισε πως θα χρειαστεί χρόνος για να ανασυρθούν τα πτώματα, αλλά και για να υπάρξει πρόσβαση στους οδηγούς και στους επιβάτες που πιστεύεται πως έχουν παγιδευτεί. Αρχικώς, οι ιαπωνικές αρχές έκαναν λόγο για επτά αγνοούμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ