Ο Κώστης Χατζηδάκης χτύπησε το κουδούνι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Ο Κώστης Χατζηδάκης χτύπησε το κουδούνι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Ο Κώστης Χατζηδάκης χτύπησε το κουδούνι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσια του 14ου Ετήσιου Capital Link Συνεδρίου, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν μια ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την οποίαν ονόμασαν «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

Χθες Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημο γεύμα εργασίας προς τιμήν του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, της κυβερνητικής αποστολής, των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο και των εταιριών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE Euronext: AEGEAN MARINE PETROLEUM NETWORK & DANAOS CORPORATION & MISTRAS GROUP & NATIONAL BANK OF GREECE & NAVIOS HOLDINGS & NAVIOS ACQUISITION CORPORATION & NAVIOS MARITIME PARTNERS & TSAKOS ENERGY NAVIGATION.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηδάκης χτύπησε το «Closing Bell», δηλαδή το καμπανάκι λήξης της συνεδρίασης της Παρασκευής, πλαισιούμενος από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γεώργιο Μέργο, τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ του υπουργείου Ανάπτυξης, Νικόλαο Μαντζούφα, τον κ. Αριστείδη Συγγρό, πρόεδρο του Invest in Greece, τον κ. Ανδρέα Ταπραντζή, εκτελεστικό διευθυντή του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και τα στελέχη των εισηγμένων εταιριών.

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ