Ποιους επενδυτές προτιμούν οι Έλληνες για τις ιδιωτικοποιήσεις - iefimerida.gr

Ποιους επενδυτές προτιμούν οι Έλληνες για τις ιδιωτικοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που διεξήχθη από το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι, CΝΝ Turk, και δημοσιεύτηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του, οι Έλληνες δεν προτιμούν Τούρκους επενδυτές στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, την πρώτη θέση κατέχει η Ρωσία με ποσοστό 48,9%, ακολουθούν τα Αραβικά Εμιράτα με ποσοστό 45% και στη τρίτη θέση η Κίνα με 42,2%.

Ακολουθούν οι Σκανδιναβικές χώρες (31,7%), η Γαλλία (27,3%), οι ΗΠΑ (25.7%), η Γερμανία (20.7%), η Αγγλία (7.9%) και οι Βαλκανικές χώρες (3,2). Την τελευταία θέση κατέχει η γειτονική Τουρκία με ποσοστό 2,7%.

Όπως προκύπτει επίσης από τη δημοσκόπηση του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου, συνολικά 480 ελληνικές επιχειρήσεις, έχουν επενδύσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια ευρώ στη Τουρκία, εν αντιθέσει με τις Τουρκικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

http://www.cnnturk.com/2011/ekonomi/dunya/05/30/batiyorlar.ama.hala.turkleri.istemiyorlar/618320.0/index.html

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ