Αδωνις: Το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών ήταν λάθος - iefimerida.gr

Αδωνις: Το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών ήταν λάθος

Γεωργιάδης: Το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών ήταν λάθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε που ήταν λάθος, γιατί βρίσκεται πολύ έξω του πυρήνα της ιδεολογίας της Δεξιάς για την προστασία της οικογένειας.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο VIMA FM υποστήριξε «οικονομικά, η απόδοση είναι μεγάλη: γύρω στα 100 εκατ. ευρώ. Όμως, το οικονομικό επιτελείο λέει πως θα επιστρέψει χρήματα με εισοδηματικά κριτήρια. Συνεπώς, δεν θα είναι καθαρά 100 εκατ. ευρώ, αλλά περίπου 70 εκατ.».

Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε πως το φορολογικό θα είναι δύσκολο και προσέθεσε πως «πρέπει να δίνουμε στον κόσμο κίνητρα να κερδίζει, αρα, η υψηλή φορολογία είναι το ακριβώς αντίθετο. Η συγκυρία όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν ψηφίζουμε a priori τίποτα, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση. Όμως, εύκολο σχέδιο, με την έννοια του να μοιράζουμε φοροαπαλλαγές, δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ