Γιατί ο Ματ Ντέιμον δεν θα υποδυθεί τελικά τον Λανς Άρμστρονγκ - iefimerida.gr

Γιατί ο Ματ Ντέιμον δεν θα υποδυθεί τελικά τον Λανς Άρμστρονγκ

Γιατί ο Ματ Ντέιμον δεν θα υποδυθεί τελικά τον Λανς Άρμστρονγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του διάσημου ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ έχει παρθεί εδώ και καιρό, ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει. Κι ενώ το όνομα του Ματ Ντέιμον ακουγόταν πολύ, τελικά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υποδυθεί αυτός τον αθλητή.

Όπως δήλωσε ο 42χρονος ηθοποιός, δεν θα το κάνει λόγω ηλικίας. «Και πριν δέκα χρόνια να έπρεπε να τον υποδυθώ και πάλι μεγάλος σε ηλικία θα ήμουν. Το πλοίο έχει σαλπάρει εδώ και καιρό κυρίως λόγω της ηλικίας μου. Πιστεύω πως η ιστορία του είναι απίστευτη και λυπάμαι για όσα έγιναν. Όμως θα πρέπει να πως ότι έχει κάνει υπέροχα πράγματα και έχει δώσει πολλά στον κόσμο, ελπίδα και έχει επηρεάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων κυρίως με τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει για τον καρκίνο» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ματ στο MTV.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρμστρονγκ έγινε διάσημος ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό, μέσα από την δράση του κατά του καρκίνου, από τον οποίο είχε χτυπηθεί και ο ίδιος. Πριν από λίγο καιρό το όνομά του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα όταν παραδέχτηκε ότι έπαιρνε αναβολικά, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθούν όλες οι αθλητικές του διακρίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ