H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες] - iefimerida.gr

H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Σάρον Στόουν. Ντυμένη με ένα γουνάκι -που μετά βίας έκρυβε το «Βασικό της ένστικτο»- πήγαινε να συναντήσει την Σοφία Βεργκάρα για το γύρισμα της περιβόητης σκηνής τους που περιλαμβάνεται στο Fading Gigolo του Τζον Τορτούρο.

Άκρως ανανεωμένη είναι τις τελευταίες μέρες η Σάρον Στόουν που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα τoυ Fading Gigolo. Πρόκειται για την νέα ταινία του Τζον Τορτούρο με εκείνον να υποδύεται ένα συνοδό που προσπαθεί να βοηθήσει τον -ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου- φίλο του Γούντι Άλεν να βρει χρήματα.

H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Σάρον παίζει μια δερματολόγο που προσλαμβάνει τον συνοδό και η Σοφία Βεργκάρα μια πλούσια νοικοκυρά που βαριέται και θέλει να κάνει τρίο με τον συνοδό και την Σάρον Στόουν. Ενώ την εικόνα συμπληρώνουν η Βανέσα Παραντίς και ο Λιβ Σρέιμπερ ως ένα ζευγάρι Ορθόδοξων Εβραίων.

H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Όπως είναι κατανοητό, η σκηνή που θέλουν να δουν όλοι είναι εκείνη με την Σάρον να ξελογιάζει την Σοφία, backstage εικόνες της οποίας μόλις κυκλοφόρησαν.

H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Αν και όλοι εστίασαν στο πόσο προκλητικά ήταν ντυμένη η Σάρον Στόουν καθ' οδόν για να γυρίσει την ταινία.

Καθώς επίσης ότι, περνώντας μπροστά από ένα σταθμό της πυροσβεστικής, η 54χρονη μπήκε μέσα και άρχισε να φλερτάρει και να φωτογραφίζεται με τους πυροσβέστες.

H Σάρον Στόουν είναι χαρούμενη, πηγαίνει για τρίο (με την Σοφία Βεργκάρα) [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ