Συνέλαβαν ξανά την Λίντσεϊ Λόχαν- Έπαιξε μπουνιές με μέντιουμ σε club [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνέλαβαν ξανά την Λίντσεϊ Λόχαν- Έπαιξε μπουνιές με μέντιουμ σε club [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εκνευρισμό της για τις άθλιες κριτικές που έλαβε η ταινία της στην οποία υποδύεται την Ελίζαμπεθ Τέιλορ εκδήλωσε με τον πλέον καταστροφικό τρόπο η Λίντσεϊ Λόχαν. Πηγαίνοντας δηλαδή σε ένα κλαμπ και παίζοντας ξύλο με κάποια που θεώρησε ότι την πέφτει στο αγόρι της.

Στα σίδερα της φυλακής αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες η Λίντσεϊ Λόχαν, η αναστολή της οποίας (σ.σ. είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο για κλοπή κοσμημάτων) αναμένεται να αρθεί μετά τον φαντασμαγορικό καβγά στον οποίο έμπλεξε.

Συγκεκριμένα η Λόχαν συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο Νεοϋορκέζικο club Avenue για βιαιοπραγία εναντίον της μέντιουμ Τίφανι Μίτσελ. Αιτία της συμπλοκής υπήρξε ο Max, μέλος του βρετανικού boy band The Wanted με τον οποίο η Λόχαν έχει πάθει μεγάλη καψούρα.

Όταν η -εξαιρετικά μεθυσμένη- Λόχαν τον είδε να μιλάει με την όμορφη ξανθιά, την πλησίασε, την ρώτησε τι κάνει και -όταν εκείνη της απάντησε ότι είναι μέντιουμ- την αποκάλεσε «γαμ@μ%ν! γύφτισσα» και της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο.

Το καλύτερο σχόλιο για το συμβάν έκανε ο σύζυγος της μέντιουμ «Δεν είμαστε αθίγγανοι. Ήταν εξαιρετικά ρατσιστικό αυτό που είπε. Επίσης, το γεγονός ότι η καριέρα σου έχει πατώσει και η νέα σου ταινία είναι άθλια δεν σου δίνει το δικαίωμα να γυρίζεις και να πλακώνεις τον κόσμο στο ξύλο».

Ενώ αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τους υπεύθυνους του μαγαζιού δεν βοήθησε το ζευγάρι, ούτε φυσικά ζήτησε από την Λόχαν να σηκωθεί και να φύγει, αναγκάζοντας τον σύζυγο του θύματος να πάρει μόνος του την αστυνομία και να της ζητήσει να έρθει και να συλλάβει την 26χρονη ηθοποιό.

Κερασάκι στην τούρτα είναι το πως φέρθηκε η Λόχαν το επόμενο πρωινό από την σύλληψή της στον βοηθό της Γκάβιν Ντόιλ (τον οποίο μέχρι πρότινος θεωρούσε καλύτερό φίλο της). Όταν εκείνος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να την βγάλει έξω με εγγύηση, εκείνη ναι μεν τον άφησε αλλά όταν πήγαν να μπουν στο αυτοκίνητο άρχισε να τον κλωτσάει, να τον βρίζει και να του ζητάει να βγει έξω.

Κάτι που τελικά ο Γκάβιν έκανε, τουιτάροντας ταυτόχρονα «Μην μου μιλήσεις ποτέ ξανά. Ελπίζω να βρεις την βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεσαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ