Τι απαντάει ο Βενιζέλος στον Πάγκαλο - iefimerida.gr

Τι απαντάει ο Βενιζέλος στον Πάγκαλο

Τι απαντάει ο Βενιζέλος στον Πάγκαλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλεκτρονικά απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή του Θεόδωρου Πάγκαλου, ενώ , φέρεται οι δύο άνδρες να βρήκαν και ορισμένα σημεία σύγκλισης αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κίνημα εν όψει και του συνεδρίου.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε email στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας την χαρά του για το «παρών» που δήλωσε ο κ. Πάγκαλος, ενώ συμφώνησε με ορισμένες από τις θέσεις τους για την αλλαγή σελίδας στο κίνημα.

Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση των δύο ανδρών πιθανότατα στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει :

«Χαίρομαι που δηλώνεις "παρών" στις συνεδριακές διαδικασίες. Είναι πάντα ισχυρή η παρουσία σου. Συμφωνώ με τη θέση σου για την αναγνώριση των τάσεων και για την έναρξη συζήτησης για το εκλογικό σύστημα. Δεν θέλω να αναφερθώ στα αίτια της κατάστασης που περιγράφεις, αλλά σημασία έχει να οργανώσουμε το μέλλον. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ