Bundesbank: Καμία χαλάρωση για Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης - iefimerida.gr

Bundesbank: Καμία χαλάρωση για Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης

Bundesbank: Καμία χαλάρωση για Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο καμπανάκι χτυπάει ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Γενς Βάιντμαν, τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση με τους εταίρους της.

«Εάν η Ελλάδα δεν εφαρμόσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις και δεν κατορθώσει να βάλει τον προϋπολογισμό της σε μία σταθερή τροχιά, τα αποτελέσματα των νέων μέτρων θα εξανεμιστούν» ήταν τα λόγια-προειδοποίηση του Γενς Βάιντμαν.

Ο πρόεδρος της Bundesbank και σημαίνων στέλεχος της ΕΚΤ εξέφρασε, ακόμη, την ανησυχία του για τυχόν χαλάρωση των υπολοίπων χωρών στις μεταρρυθμίσεις τους έπειτα από της συμφωνία του Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

«Δεν θα αποτελέσει έκπληξη, λαμβανομένης υπ' όψιν της προθυμίας για μεταρρυθμίσεις και την επιτυχημένη εφαρμογή τους σε άλλες χώρες, εάν αυτά τα κράτη ζητήσουν τώρα παρόμοιες» συμφωνίες, προσέθεσε ο Βάιντμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ