Λοβέρδος: Ελεγα από τον Ιούνιο ότι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 5% - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ελεγα από τον Ιούνιο ότι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 5%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επαλήθευση των εκτιμήσεών του σχετικά με το μέλλον του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

«Έχουμε στο δικό μας χώρο ταπεινωτικές σχέσεις με τον κόσμο. Δεν έχω ανάγκη τις δημοσκοπήσεις. Η πρόβλεψή μου για το κόμμα μας, στο 5%, ήταν πρόβλεψη 17ης Ιουνίου, ανήμερα των εκλογών, το βράδυ, είχα πει στον πρόεδρο που είναι φίλος 40 χρόνια, ότι έτσι αν πάμε, τον Οκτώβριο θα είμαστε 5%. Έπεσα μόνο ένα μήνα έξω», δήλωσε, μεταξύ άλλων μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real FM.

Ο πρώην υπουργός άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις μελλοντικές του κινήσεις, τονίζοντας πως «από το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ επιτρέπονται οι τάσεις, οι κινήσεις. Εγώ μιλάω για διεργασίες στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Και το υπογραμμίζω και στις εσωκομματικές μου ομιλίες και στη Βουλή. Δεν έχω στο μυαλό μου την κατάληξη. Αυτή θα προκύψει μέσα από τη διαδρομή. Αλλά αυτή η διαδρομή, είναι μία διαδρομή εξόδου από το πεδίο της ταπείνωσης».

Για το αν θα πρέπει να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος σημείωσε: «Αλλαγή σε όλα τα επίπεδα θα μπορούσε να είναι και μία λύση στο ΠΑΣΟΚ, που θα τη δει πηγαίνοντας προς το συνέδριό του» και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το χειρότερο για κάποιον, που δεν είναι υπάλληλος της πολιτικής, είναι να βλέπει να έρχεται το ναυάγιο και να πιστεύει ότι θα προλάβει, επειδή είναι τάχα μου πονηρός, να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τελευταίος. Όχι, αν δεν κινηθούμε θα μας πάρει όλους μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ