Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: Ναι, νομίζω με έχουν απατήσει - iefimerida.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: Ναι, νομίζω με έχουν απατήσει

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: Ναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με την απιστία, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Αναφορικά με την απιστία, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και πρόσθεσε: «Η απιστία είναι μια μορφή προδοσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις. Και δεν συγχωρείται. Άπαξ και είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό. Μπορεί να το δεχτείς, μόνο όταν σταματήσει να σε αφορά ο άλλος», ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει πέσει θύμα απιστίας απάντησε: «Νομίζω, ναι, με έχουν απατήσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην άποψή του για τον έρωτα λέγοντας ότι «ο έρωτας έρχεται από μόνος του. Δεν βγαίνεις έξω και λες "Τώρα θα ερωτευτώ". Στην αρχή σού αρέσει, μετά δένεσαι και μετά σου είναι απαραίτητος».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα έμενε σε μία σχέση που θα εξελισσόταν σε γάμο απάντησε ότι αισθάνεται ότι δεν είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο, προσθέτοντας ότι ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή του δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ