Εκπληκτικό βίντεοκλιπ φτιαγμένο από 1905 φωτογραφίες του Instagram [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτικό βίντεοκλιπ φτιαγμένο από 1905 φωτογραφίες του Instagram [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν έτει 2012, δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει την εφαρμογή Instagram. Έχει γίνει μόδα τελευταία, οι χρήστες να αναρτούν μέσω αυτής της εφαρμογής, ρετουσαρισμένες φωτογραφίες με ρετρό φίλτρα. Ωστόσο κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα ότι μπορεί να φτιάξει μία ταινία μικρού μήκους με τις εικόνες αυτές.

Ο σκηνοθέτης Αρτούρο Περέζ Τζούνιορ, χρησιμοποίησε φωτογραφίες που φίλτραρε στο Instagram και έφτιαξε εικόνα προς εικόνα ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Invasión» της ανερχόμενης Μεξικάνικης μπάντας The Plastics Revolution. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο videoclip που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω Instagram.

«Κάθε ένα από τα καρέ του βίντεο είναι στην πραγματικότητα μια εικόνα επεξεργασμένη με το Instagram. Δεν υπήρξε κανένα γύρισμα, μόνο φωτογραφίες.» δήλωσαν οι συντελεστές.

Συνολικά, 1905 εικόνες φιλτραρισμένες με Instagram συνθέτουν το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ