Σαμαράς: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά

Σαμαράς: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε δεκτός το πρωί της Πέμπτης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον ενημέρωσε για την απόφαση του Eurogroup. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός δήλωσε «Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και χαλάρωση. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά, για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Παράλληλα πρόσθεσε «ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του Eurogroup. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και για χαλάρωση. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, για να υπάρξει ανάπτυξη. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά, για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού».

Ο κ. Παπούλιας είπε στον πρωθυπουργός στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες «είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε. Πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, σηκώνουν τα βάρη».

Ο πρωθυπουργός είπε από την πλευρά του «ηρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup. Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα. Έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ