Πιο ποθητό άντρα στον πλανήτη «ανακήρυξαν» οι Κινέζοι τον ηγέτη της Β. Κορέας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιο ποθητό άντρα στον πλανήτη «ανακήρυξαν» οι Κινέζοι τον ηγέτη της Β. Κορέας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιο αφιέρωμα έκανε η κυβερνητική κινέζικη εφημερίδα Communist Daily στον κοντόχοντρο ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Τζόνγκ. Αναδημοσιεύοντας -χωρίς να πάρει χαμπάρι ότι πρόκειται για πλάκα- την αντίστοιχη είδηση από το σατιρικό website The Onion.

«Με το φαντασμαγορικά αρρενωπό, στρογγυλό του πρόσωπο, την παιδική γοητεία του και το στιβαρό παρουσιαστικό του, αυτός ο γεννημένος στην Βόρεια Κορέα Δον Ζουαν είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Ευλογημένος με έναν αέρα εξουσίας, ο Κιμ εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο γούστο του, το σικ κούρεμά του και φυσικά το χαμόγελό του». Αυτό ήταν το προφανές σατιρικό κείμενο του The Onion το οποίο η Communist Daily πήρε και δημοσίευσε αυτολεξεί.

Πιο ποθητό άντρα στον πλανήτη «ανακήρυξαν» οι Κινέζοι τον ηγέτη της Β. Κορέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Συνοδεύοντας το μάλιστα από δεκάδες σελίδες φωτογραφικού υλικού που έδειχνε υποτίθεται τον Κιμ Τζόνγκ σε πόζες που θα έκαναν την καρδιά κάθε γυναίκας να λιώσει.

Πιο ποθητό άντρα στον πλανήτη «ανακήρυξαν» οι Κινέζοι τον ηγέτη της Β. Κορέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Με το που έκανε η είδηση τον γύρο του κόσμου, τα τηλέφωνα της εφημερίδας δεν σταμάτησαν να χτυπάνε. Αλλά κανείς δεν τα έχει σηκώσει για να κάνει δήλωση.

Πιο ποθητό άντρα στον πλανήτη «ανακήρυξαν» οι Κινέζοι τον ηγέτη της Β. Κορέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκάφα Communist Daily Κιμ Τζόνγκ The Onion
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ