Η Ράλλη επιχειρεί να βάλει τέλος στην κόντρα με τη Μελέτη - iefimerida.gr

Η Ράλλη επιχειρεί να βάλει τέλος στην κόντρα με τη Μελέτη

Η Ράλλη επιχειρεί να βάλει τέλος στην κόντρα με τη Μελέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ της ίδιας και της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη η Νικολέττα Ράλλη.

Αφορμή για να αρχίσει η κόντρα ήταν κάποια σχόλια που έκανε η Νικολέττα σε συνέντευξή της σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας, για τα οποία η ηθοποιός δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Η Ελεονώρα είναι ένα κορίτσι που στις αντιδράσεις της είναι πολύ χειμαρρώδης, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν την καταλαβαίνω. Μίλησα για κάποια πράγματα που είναι αληθινά. Το πήρε η Ελεονώρα προσωπικά. Ούτε τη στόλισα, ούτε θέλησα να της κάνω κακό. Ήταν η κακιά στιγμή».

Πάντως, στη συνέχεια έριξε και μια μπηχτή, σημειώνοντας «μου έκανε εντύπωση ότι η Ελεονώρα, που είναι τόσα χρόνια στο χώρο, στήθηκε από το πρωί στο twitter και έλεγε και έλεγε», αναφερόμενη στα σχόλια της παρουσιάστριας για την αποχώρηση της Νικολέττας από το Dancing with the Stars.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ