Ο Κάρολος αρχίζει και αγχώνεται ότι δεν θα προλάβει να ανέβει στο θρόνο - iefimerida.gr

Ο Κάρολος αρχίζει και αγχώνεται ότι δεν θα προλάβει να ανέβει στο θρόνο

Ο Κάρολος αρχίζει και αγχώνεται ότι δεν θα προλάβει να ανέβει στο θρόνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμονή για το πολυπόθητο στέμμα της Αγγλίας έχει αρχίσει να τρώει τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος βλέπει τα χρόνια να περνούν και φοβάται ότι δεν θα προλάβει να χαρεί τον τίτλο του βασιλιά της χώρας.

Ο 64χρονος Κάρολος, ο οποίος θα διαδεχτεί την βασίλισσα Ελισάβετ μετά το θάνατό της, δήλωσε πρόσφατα αστειευόμενος σε εκδήλωση που παραβρέθηκε: «Ανυπόμονος; Εγώ; Τι περίεργο πράγμα να πείτε για μένα! Και βέβαια είμαι. Θα τελειώσει ο χρόνος μου σύντομα».

Σημειώνεται ότι πλέον ο Κάρολος είναι επίσημα ο διάδοχος που περιέμενει τα περισσότερα χρόνια για να ανέβει στο θρόνο, καθώς ξεπέρασε και τον προπάππου του Εδουάρδο Ζ', που κατείχε μέχρι προσφάτως την πρώτη θέση. Η Ελισάβετ είναι βασίλισσα εδώ και 60 χρόνια και μπορεί να έχει πατήσει αισίως τα 86 όμως η υγεία της δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Αν σε αυτό προστεθεί και το γεγονός ότι η μητέρα της έζησε μέχρι 101 ετών, τότε μάλλον ο Κάρολος δεν έχει πολλές ελπίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ