Ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχεται ορθά κοφτά: Ναι, είμαι ερωτευμένος - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχεται ορθά κοφτά: Ναι, είμαι ερωτευμένος

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχεται ορθά κοφτά: Ναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη νέα του ζωή στο Λος Άντζελες, την επιτυχία αλλά και τον έρωτα και το ρόλο που αυτός παίζει στη ζωή του, μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ζει εδώ και αρκετά χρόνια στο Λος Άντζελες κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα, αλλά βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, απάντησε στην ερώτηση πώς κατάφερε να γίνει από το απλό παιδί της Λάρισας ένας σταρ: «Το παιδί που έχεις μπροστά σου είναι το παιδί της Λάρισας. Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχω πάρει λίγο από εκεί. Δεν νιώθω ότι έχω αλλάξει. Απλώς προσθέτω παραπάνω εμπειρίες και χρόνια».

Παράλληλα, ο 38χρονος Αλέξης, εξέφρασε και τη γνώμη του για την επιτυχία λέγοντας: «Αν δεν έχεις τον στόχο να κάνεις επιτυχία και απλώς θέλεις να μπεις στο δρόμο και να τον προχωρήσεις, απλώς τον χαράζεις. Δεν νομίζω ότι απολαμβάνω μια επιτυχία. Είναι ένας δρόμος που όσο προχωράς, τόσο περισσότερο χαίρεσαι».

Ανέφερε ακόμα ότι κατά την άποψή του «όταν είσαι ερωτευμένος δεν σε ενδιαφέρει ποιος ήταν και ποιος θα είναι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, σε ενδιαφέρει ότι είναι εκεί, είναι μπροστά σου και ότι τον έχεις τώρα», ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είναι σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, η οποία όμως δεν κράτησε όχι λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά εξαιτίας ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι ερωτευμένος: «Ναι είμαι ερωτευμένος. Και με την ζωή και με κάποιον άνθρωπο. Αλλά δε θα σου πω τίποτε γιατί πρέπει να προστατέψω την προσωπική ζωή του έρωτα και την προσωπική ζωή της κοπέλας γιατί όταν γίνεται δημόσιο αυτό το πράγμα κάπως χάνεται», είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ