Μαρία Σολωμού: Λέω την άποψή μου κι αν σε σοκάρει μην τη διαβάσεις - iefimerida.gr

Μαρία Σολωμού: Λέω την άποψή μου κι αν σε σοκάρει μην τη διαβάσεις

Μαρία Σολωμού: Λέω την άποψή μου κι αν σε σοκάρει μην τη διαβάσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της με την τηλεόραση, τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχουν χαρακτηριστεί προκλητικές, αλλά και για τη διαχείριση της προβολής της προσωπικής της ζωής, μίλησε στο περιοδικό GLAM η Μαρία Σολωμού.

Αναφορικά με τα προσωπικά της είπε ότι «δεν θα ξεπουλήσω κάτι προσωπικό για να έρθει κόσμος στο θέατρο ή για να με δουν στην τηλεόραση. Τα προσωπικά μου είναι προσωπικά μου. Τώρα, αν βγαίνουν στη φόρα για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να ελέγξω ή αν αυτά που λέω θεωρούνται ξεπούλημα της προσωπικής μου ζωής, αυτό είναι άλλο θέμα».

Παράλληλα, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει δύο χρόνια να δει τηλεόραση, ενώ για τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχουν συζητηθεί είπε: «Δεν ορίζω τη ζωή μου βάσει μιας ταμπέλας. Είμαι απ' όλα, ανάλογα με την περίσταση και την περίοδο... Λέω την άποψή μου και, αν σε σοκάρει, λυπάμαι πάρα πολύ. Μην τη διαβάσεις. Τι να κάνουμε; Από ένα σημείο και έπειτα είπα "κοίταξε να δεις, δεν μπορείς να αρέσεις παντού!" Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρέσει σε όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ