Αμαρτωλή της χρονιάς ανακηρύχθηκε και επίσημα η Πίπα Μίντλετον - iefimerida.gr

Αμαρτωλή της χρονιάς ανακηρύχθηκε και επίσημα η Πίπα Μίντλετον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κακές κριτικές για το βιβλίο της, το «κράξιμο» από τον Κάρλ Λάγκερφελντ και το σκάνδαλο γύρω από το όπλο ήταν μερικά από τα μελανά σημεία της χρονιάς που μας πέρασε για την Πίπα Μίντλετον. Κερασάκι σε όλα αυτά ο νέος τίτλος της «αμαρτωλής» που βρέθηκε να κουβαλά.

Όταν ακούς τον τίτλος «αμαρτωλή της χρονιάς» είναι δεδομένο ότι το μυαλό σου κατευθύνεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όμως, στην περίπτωση της Πίπα Μίντλετον, δεν υπάρχει κανένα τέτοιου τύπου ροζουλί σκάνδαλο στον ορίζοντα.

Ο συγκεκριμένος τίτλος δίνεται κάθε χρόνο από τα μέλη της Εθνικής Όπερας της Αγγλίας που εντάσσουν μέσα στην παράσταση της όπερας Mikado συγκεκριμένους στίχους που αφορούν την Πίππα και μερικούς ακόμη επώνυμους που έχουν «αμαρτήσει» κατά της κοινωνίας.

Στην περίπτωση της αδελφής της Κέιτ Μίντλετον ο στίχος που θα ακουστεί θα λέει «Και η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που μόλις έβγαλε καινούργιο βιβλίο. Το βιβλίο δεν πάει καλά, αλλά η πίσω πλευρά του/της αξίζει να της ρίξεις μια δεύτερη ματιά».

Μια έμμεση αναφορά στα διάσημα οπισθία της που γνώρισαν -μαζί με την υπόλοιπη Πίπα- την αποθέωση το 2011, τότε που γυναίκες πήγαιναν στους πλαστικούς χειρούργους με φωτογραφίες τους στο χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ