Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόνες]

Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώην δήμαρχος του Τικιτσέο, Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα, γνωστή και ως «Η ηρωίδα του 21ου αιώνα» για τη σκληρή μάχη που έδωσε κατά τη διάρκεια της θητείας της προκειμένου να εξαρθρώσει τα καρτέλ ναρκωτικών βρέθηκε σήμερα νεκρή σε κεντρικό δρόμο της κοινότητας Σαν Χουάν Ταραραμέο.

Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη σε δρόμο της περιοχής αν και επίσημη αιτία θανάτου ήταν σύμφωνα με την αστυνομία, χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, ενώ τα σημάδια στα χέρια τα πόδια τη μέση και το στήθος της αποδεικνύουν ότι την βασάνισαν φρικτά πριν την σκοτώσουν.

Το πτώμα της εντόπισαν κάτοικοι της κοινότητας του San Juan Tararameo ενώ πήγαιναν στη δουλειά. Η Γκοροστιέτα ήταν μητέρα τριών παιδιών και η οικογένεια της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της από τις 14 Νοεμβρίου. Η ίδια ήταν για χρόνια στο στόχαστρο των καρτέλ ναρκωτικών και είχε επιβιώσει από θαύμα, από τις δύο προηγούμενες επιθέσεις δολοφονίας που είχαν γίνει εναντίον της.

Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της έγινε τον Οκτώβριο του 2009, στο El Limone, όταν ένοπλοι «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο της, ωστόσο εκείνη επέζησε αλλά τρεις μήνες μετά έγινε νέα απόπειρα δολοφονίας της, όταν ομάδα μασκοφόρων της έστησε ενέδρα και άρχισε να εξαπολύει εναντίον της πυρά. Από τις 30 σφαίρες που καρφώθηκαν στο βανάκι, τρεις την «βρήκαν» στο σώμα, ωστόσο και τότε είχε καταφέρει να διαφύγει τον κίνδυνο και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αιματοχυσία δίχως τέλος στο Μεξικό - Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην δήμαρχο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ