Γελάνε μαζί της- Η Κάρλα Μπρούνι μοιάζει 19 ετών στο εξώφυλλο της Γαλλικής Vogue [εικόνα] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί της- Η Κάρλα Μπρούνι μοιάζει 19 ετών στο εξώφυλλο της Γαλλικής Vogue [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ κάνει η Κάρλα Μπρούνι με το νέο της εξώφυλλο στην Γαλλική Vogue που μόλις κυκλοφόρησε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο περιοδικό, 20 χρόνια πριν.

Επιστροφή στις ρίζες σηματοδοτούν αυτά τα Χριστούγεννα για την Κάρλα Μπρούνι, με εκείνη στο εξώφυλλο της αγαπημένης της Γαλλικής Vogue. Και μάλιστα παρέα με άλλα τρία σουπερμόντελ της εποχής της, τις Γιασμίν Λε Μπον, Ελένα Κρίστενσεν και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Σύμφωνα με την διευθύντρια έκδοσης της βίβλου της μόδας «Γνώρισα για πρώτη φορά την Κάρλα όταν ήμουν 20 ετών και εκείνη ξεκινούσε την καριέρα της. Ήταν μια πραγματική απόλαυση να δημιουργήσω αυτό το ειδικό Χριστουγεννιάτικο τεύχος παρέα με μια παλιά φίλη».

Η αλήθεια είναι ότι το τεύχος έχει προκαλέσει διπλή αίσθηση. Τόσο με τις δηλώσεις της 45χρονης Κάρλα περί φεμινισμού (κατά) και gay γάμου (υπέρ), όσο και με τις κακές γλώσσες που επιμένουν ότι δείχνει υπερβολικά νέα στο εξώφυλλο.

Γελάνε μαζί της- Η Κάρλα Μπρούνι μοιάζει 19 ετών στο εξώφυλλο της Γαλλικής Vogue [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ