Κασιδιάρης: Παρακράτος η Αριστερά – Μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε ειρήνη στη χώρα - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Παρακράτος η Αριστερά – Μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε ειρήνη στη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικός για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε απόψε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος χαρακτήρισε την Αριστερά «παρακράτος».

Μιλώντας στην επερώτηση που είχε η Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα των πολιτών και αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στη Κρήτη, ο κ. Κασιδιάρης ανάφερε οτι «η κυβέρνηση θέλει να προκαλέσει εμφυλιοπολεμικό κλίμα στη χώρα για να τρομοκρατήσει τους πολίτες και γι' αυτό αφήνει να εξελίσσονται επεισόδια κατά της Χρυσής Αυγής».

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έφτασε να πει ότι απειλείται η ζωή του και δεν έχει που αλλού να μιλήσει εκτός από τη Βουλή γιατί δεν του δίνουν βήμα τα ΜΜΕ.

Ο κ. Κασιδιάρης τελείωσε την ομιλία του με επίθεση στην Αριστερά λέγοντας επί λέξη: «Τη δεκαετία του '60 η Αριστερά έλεγε ότι την κυνηγά το παρακράτος. Σήμερα παρακράτος είναι η Αριστερά. Μόνο εμείς μπορούμε να ξαναφέρουμε στη χώρα την ειρήνη και την κοινωνική ηρεμία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ