Είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης και βρέθηκε στο τμήμα! - iefimerida.gr

Είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης και βρέθηκε στο τμήμα!

Είπε ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης στα παιδιά και βρέθηκε στο τμήμα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ένας 24χρονος Καναδός που θέλησε να «κλέψει» τα Χριστούγεννα από τα μικρά παιδιά.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Κίνγκστον, Στιβ Κούπμαν, ο νεαρός -που ήταν μεθυσμένος- εμφανίστηκε στην καθιερωμένη παρέλαση των γιορτών με περίεργη κόμμωση και έλεγε στα παιδιά που συμμετείχαν πως «δεν υπάρχει Αη Βασίλης».

«Είναι πραγματικά αχαρακτήριστο το γεγονός ότι κάποιος θα τολμούσε, και μάλιστα τέτοιες μέρες, να πει στα παιδιά ότι ο Aη Βασίλης δεν είναι πραγματικός» ανέφερε ο Κίνγκστον συμπληρώνοντας όμως πως με αυτό θα μπορούσε να συμφωνήσει.

Ο 24χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορήθηκε για δημόσια αναστάτωση υπό την επήρεια αλκοόλ και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε εγγύηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ