ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Ας εκφράσει τις απόψεις του για τα εσωκομματικά στην «Αυγή» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Ας εκφράσει τις απόψεις του για τα εσωκομματικά στην «Αυγή»

ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Ας εκφράσει τις απόψεις του για τα εσωκομματικά στην «Αυγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση στο κυβερνητικό εκπρόσωπο να στείλει τις απόψεις του στην κομματική εφημερίδα έστειλε με σαφώς ειρωνικό τόνο η Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωση για τα σχόλια του κ. Κεδίκογλου για τις θέσεις Αλαβάνου και Λαφαζάνη η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει με ύφος δηκτικό ότι ημερομηνία εγγραφής νέων μελών έχει λήξει, ωστόσο, μπορεί να στείλει την παρέμβασή του για να δημοσιευθεί στην εφημερίδα Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Οι απόψεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, με λύπη πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Κεδίκογλου ότι η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών για τη συμμετοχή στη συνδιάσκεψη έχει λήξει. Μπορεί, όμως, να στείλει τις προσεχείς ημέρες την παρέμβασή του στον εσωκομματικό διάλογο στην εφημερίδα "Η Αυγή"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ