Ο Μόργκαν Φρίμαν υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μόργκαν Φρίμαν υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χαρακτηριστική φωνή του γνωστού ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν έχει γίνει λογότυπο για πολλές διαφημίσεις και ντοκυμαντέρ. Τώρα, θα χρησιμοποιηθεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια υπέρ της ισότητας των ομοφιλόφυλων στο γάμο.

Ο ηθοποιός παίρνει μέρος σε ένα νέο διαφημιστικό σπότ το οποίο υπερασπίζεται το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και προωθείται από την καμπάνια των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το διαφημιστικό θα δημοσιοποιηθεί επίσημα την Κυριακή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Advocate».

«Η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια οδηγούσαν πάντα το ταξίδι μας προς την ενότητα», λέει ο Φρίμαν. «Τώρα, σε όλη τη χώρα μας, στεκόμαστε μαζί για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων Αμερικάνων να παντρευτούν το άτομο που επιθυμούν. Με ιστορικές νίκες για το γάμο, έχουμε σχεδόν επιτύχει την ισότητα».

Η ανακοίνωση του προέδρου της καμπάνιας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Τσαντ Γκρίφιν παράλληλα με το διαφημιστικό ανοίγει μία καινούρια πόρτα στους γάμους ατόμων του ίδιου φύλου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κάνει ένα βήμα υπέρ της αποποινικοποίησης των ομοφυλοφιλικών γάμων.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, τρείς ακόμα πολιτείες ψήφισαν υπέρ αυτού του βήματος. Αυτές είναι το Μέην, η Ουάσινγκτον και η Μινεσσότα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ