Παπαρήγα: Δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετέχει το ΚΚΕ σε συγκυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του κόμματος, για την επέτειο των 94 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην ομιλία της η κυρία Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ υπέστη εκλογικά και πολιτικά τραύματα και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρας:

«Για σκεφθείτε το ΚΚΕ να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ή να μετέχει σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που ενώ στα χαρτιά δεν αμφισβητεί το μονοπωλιακό-καπιταλιστικό χαρακτήρα της ΕΕ, στην πράξη αμφισβητεί μόνο τη γερμανική κυριαρχία στην ευρωζώνη. Τον ΣΥΡΙΖΑ που αποδίδει στον νεοφιλελευθερισμό τους αντιλαϊκούς στόχους της ΕΕ, δίνοντας έτσι συγχωροχάρτι στους σοσιαλδημοκράτες συμμάχους, στις δικές του δυνάμεις που τάχθηκαν υπέρ της ΕΕ και της συμμετοχής της Ελλάδας σ' αυτήν

«Σήμερα είμαστε και θα είμαστε μαζί με το λαό, στην πρώτη γραμμή γιατί και μόνο η εφαρμογή των μέτρων που πάρθηκαν με τα Μνημόνια είναι πραγματική κόλαση, χώρια στα καινούργια που μας περιμένουν αν δεν υπάρξει αποφασιστική αντεπίθεση ρήξης και ανατροπής» πρόσθεσε.

«Από τις πιο σημαντικές στιγμές της τελευταίας δεκαετίας, που θα αποδειχθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια ιστορική, αποτέλεσε η άρνησή μας το Μάιο του 2012 να δηλώσουμε ότι θα δώσουμε στήριξη σε κυβέρνηση αστικής διαχείρισης της κρίσης, με την μάσκα «της ενότητας της αριστεράς» ή κυβέρνησης της αριστεράς» υπογράμμισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «σας λέμε καθαρά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχίζετε να μοιάζετε παντού στο ΠΑΣΟΚ, και στην τακτική και στις μέθοδες προπαγάνδας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ