Κίνδυνος θάνατος-Μια ολόκληρη πολυκατοικία στην μέση αυτοκινητόδρομου [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνδυνος θάνατος-Μια ολόκληρη πολυκατοικία στην μέση αυτοκινητόδρομου [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως ακριβώς αποφεύγεις μια πολυκατοικία όταν βρεθεί στην μέση της λωρίδας του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεσαι, ενώ πηγαίνεις με 120χλμ την ώρα; Αυτό είναι μια ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν καθημερινά όσοι ταξιδεύουν στην πόλη Wenling της Κινέζικης επαρχίας Zhejiang.

Η άρνηση του Λούο Μπαογκέν και της συζύγου του να αφήσουν το σπίτι που έφτιαξαν με τα χεράκια τους, επειδή πίστευαν ότι η αποζημίωση που τους έδιναν ήταν λίγη, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο οδικό «παράδοξο» που βλέπετε.

Κίνδυνος θάνατος-Μια ολόκληρη πολυκατοικία στην μέση αυτοκινητόδρομου [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι γερόντων δεν έχει πρόβλημα να μπαινοβγαίνει στο πενταώροφο κτίσμα, αφού ο δρόμος δεν έχει ακόμη επίσημα ανοίξει. Ουσιαστικά περισσότερο κινδυνεύουν να καταρρεύσει το σπίτι στο κεφάλι τους, αφού το κτίσμα έχει υποστεί ζημιές εξαιτίας των εργασιών ανασκαφής και ασφαλτόστρωσης που λαμβάνουν χώρα δίπλα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ