Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Κριός
Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο.

Ταύρος
Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.

Δίδυμοι
Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις

Καρκίνος
Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Λέων
Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Παρθένος
Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα.

Ζυγός
Αποφύγετε κόντρες με τον σύντροφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χειριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν.

Σκορπιός
Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας και κινηθείτε με ήρεμο τρόπο και διπλωματία αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Τοξότης
Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας.

Υδροχόος
Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Ιχθείς
Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ