Ποιόν πλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα για να μην κυκλοφορήσει φωτογράφηση της; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιόν πλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα για να μην κυκλοφορήσει φωτογράφηση της; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις παλιές «καλές» εποχές που κάθε εξώφυλλό της προκαλούσε «αναταραχή» θυμήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Θυμάσαι που είχα έρθει και έβγαλα χρήματα για να μην βγει το εξώφυλλο;», είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο η Δήμητρα Ματσούκα όταν εκείνος της θύμισε το περιβόητο εξώφυλλο της στο Nitro που ήταν καλυμμένη σοκολάτα. Διευκρινίζοντας ότι «Από κάτω φορούσα ολόσωμο μαγιό».

Κάτι που αποκαλεί μια από τις πιο γνωστές ιστορίες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους ανθρώπους των περιοδικών, ότι δηλαδή η Δήμητρα Ματσούκα ανέκαθεν δίσταζε να φωτογραφηθεί «προκλητικά» και αμέσως μετά άλλαζε γνώμη.

Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης η Δήμητρα Ματσούκα απάγγειλε Παντελή Παντελίδη, δήλωσε ότι δεν νοιώθει έτοιμη να γίνει μάνα και πως δεν έχει βρει ακόμη εκείνον με τον οποίον θα ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ