Μοσκοβισί: Προσέξτε οι Γερμανοί σας την έχουν στημένη - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Προσέξτε οι Γερμανοί σας την έχουν στημένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Οκτώβριο, ένας πρώην υπουργός Οικονομικών που είναι συχνός επισκέπτης του Παρισιού έγινε δεκτός από τον σύμβουλο του Γάλλου προέδρου για τα οικονομικά Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Τα Νέα» στο ραντεβού ήταν και ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί που έτυχε να είναι εκείνη τη μέρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δύο Γάλλοι έδωσαν το μήνυμα στον Έλληνα συνομιλητή τους ότι μια ισχυρή ομάδα παικτών στη Γερμανία με επικεφαλής τον Σόιμπλε δεν έχει χωνέψει ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει εντός ευρώ.

Το μήνυμα ήρθε στην Αθήνα, που το ερμήνευσε σωστά. Έπρεπε η προσπάθεια να είναι άμεμπτη, έπρεπε να μη δοθεί καμία αφορμή, έπρεπε να δοθεί κάθε επιχείρημα σε αυτούς που ήταν υπέρ μας για να μας υποστηρίξουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας , ο Αντώνης Σαμαράς ενεργοποιήθηκε προσωπικά ενώ ενεργοποίησε και τους στενούς του συνεργάτες ώστε να αντιμετωπίζουν κάθε πιθανό πρόβλημα στη Γερμανία και κυρίως να εξευμενίζουν ή να αφοπλίζουν τους αντιπάλους μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ