Δείτε τον πιο ηλίθιο τρόπο για να ψήσει κανείς μια γαλοπούλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τον πιο ηλίθιο τρόπο για να ψήσει κανείς μια γαλοπούλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γιορτή των Ευχαριστιών μπορεί να πέρασε, αλλά οι διαφορετικοί τόποι παρασκευής του νόστιμου γεύματος συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ερχονται και Χριστούγεννα και η ... ζήτηση ανεβαίνει ξανά. Ωστόσο αυτός είναι ένας τρόπος που δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε.

Κάποιοι φωστήρες αποφάσισαν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να ψήσουν μια γαλοπούλα χρησιμοποιώντας τους πιο δυνατούς φακούς στον κόσμο.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύουν στο βίντεο, η γαλοπούλα ενδέχεται να ψηθεί ακόμη πιο γρήγορα, καθώς σε έναν κανονικό φούρνο μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις ώρες, ενώ οι φακοί ψήνουν τη γαλοπούλα σε μόλις 2,5 ώρες ενώ η θεροκρασία μπορεί να φθάσει μέχρι και τους 177.8 βαθμούς Φαρενάιτ, τουτέστιν 80 βαθμούς Κελσίου

Εκείνο που εγείρει ερωτήματα, ωστόσο, είναι ότι οι εν λόγω φακοί, Wicked Lasers Torch, έχουν μπαταρία που αντέχει μέχρι έξι λεπτά συνεχούς χρήσης, οπότε ή «σκηνοθέτης» αλλάζει συνεχώς μπαταρίες ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Υπάρχει βέβαια, πάντα η εναλλακτική με παραδοσιακό τρόπο για τους λάτρεις της...χοληστερίνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φακός γαλοπούλα Κελσίου ψήσιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ