Νέοι τριγμοί στην εκεχειρία στη Γάζα-Παραβίαση από το Ισραήλ καταγγέλλει η Χαμάς - iefimerida.gr

Νέοι τριγμοί στην εκεχειρία στη Γάζα-Παραβίαση από το Ισραήλ καταγγέλλει η Χαμάς

Νέοι τριγμοί στην εκεχειρία στη Γάζα-Παραβίαση από το Ισραήλ καταγγέλλει η Χαμάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο ημέρες φαίνεται πως άντεξε η εύθραυστη κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνιους, καθώς ο θάνατος ενός άνδρα από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών δημιουργεί νέα ένταση στην περιοχή.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, Ριάντ Μάλκι, δήλωσε ότι ο θάνατος ενός Παλαιστινίου και ο τραυματισμός άλλων δέκα εννέα συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση της εκεχειρείας και ζήτησε,να μην επαναληφθεί»

Από την πλευρά της η Χαμάς, μέσω εκπροσώπου της, κατήγγειλε την «πρώτη ισραηλινή παραβίαση της εκεχειρίας» και όλοι, πλέον, περιμένουν την απάντηση της ισλαμιστικής οργάνωσης με τα σύννεφα πολέμου να μαζεύονται εκ νέου πάνω από την περιοχή.

Εξάλλου ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε 28 Παλαιστίνιους στην Δυτική Όχθη, ανάμεσά τους 5 βουλευτές της Χαμάς. Χθες, είχαν συλληφθεί τουλάχιστον 55 Παλαιστίνιοι στην Δυτική Όχθη για «τρομοκρατικές δραστηριότητες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ