Στα δικαστήρια «σέρνουν» τη Μαντόνα Ρώσοι πολίτες - Μάθε γιατί - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια «σέρνουν» τη Μαντόνα Ρώσοι πολίτες - Μάθε γιατί

Στα δικαστήρια «σέρνουν» τη Μαντόνα Ρώσοι πολίτες  - Μάθε γιατί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δικαστήριο της Μόσχας προσέφυγε ομάδα Ρώσων πολιτών, οι οποίοι ζητούν αποζημίωση ύψους 10, 7 εκατ. δολαρίων από τη Μαντόνα επειδή εκείνη εξέφρασε ανοιχτά κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Μόσχα την υποστήριξή της προς τους ομοφυλόφιλους.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» της βασίλισσας της ποπ διαφθείρει τους νέους, τους στρέφει μακριά από την «παραδοσιακή αγάπη» και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ρυθμό γεννήσεων στη χώρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μειωθεί ο αριθμός μελλοντικών στρατιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης, ο δικαστής απείλησε πολλές φορές να εκκενώσει την αίθουσα, καθώς οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το θέμα γελούσαν με αυτά που άκουγαν. Τελικά η υπόθεση απορρίφθηκε, ενώ η Μαντόνα δεν έκανε καν κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ