Ζήτησε συγνώμη ο Λουίς Αντριάνο για το γκολ που πέτυχε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζήτησε συγνώμη ο Λουίς Αντριάνο για το γκολ που πέτυχε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εστω και με καθυστέρηση, ο Λουίς Αντριάνο ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του να μην τηρήσει το fair play στο πρώτο από τα τρία γκολ που σημείωσε στη νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ επί της Νόρτζελαντ για το Champions League.

«Δεν είδα πώς ξεκίνησε η φάση γιατί είχα στραμμένη την πλάτη μου προς τη μπάλα και κοιτούσα προς την αντίπαλη εστία. Ημουν στην επίθεση και δεν είδα τι έγινε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Ημουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και όταν η μπάλα έφτασε σε μένα και οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν αντέδρασαν, πήρα τη μπάλα και σκόραρα. Μετά, αφού είδα το βίντεο και μίλησα με τους συμπαίκτες μου, συνειδητοποίησα τι έγινε», τόνισε αρχικώς ο 25χρονος επιθετικός στην ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ουκρανικής ομάδας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς και την UEFA. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, πάντα θαύμαζα, σεβόμουν και θα σέβομαι τους κανόνες του fair play. Για άλλη μια φορά, ζητώ συγγνώμη και υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί. Θα είμαι πιο προσεκτικός στον αγωνιστικό χώρο και θα τηρώ τους κανόνες του fair play».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ