Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Ταύρος

Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας.

Καρκίνος

Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Λέων

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Παρθένος

Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.

Ζυγός

Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις.

ΣκορπιόςΚάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Τοξότης

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα.

Αιγόκερως

Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας και κινηθείτε με ήρεμο τρόπο και διπλωματία αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Ιχθείς

Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ