Όταν ο άνδρας ξέρει να εκτιμά: Έχω την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο δηλώνει ο σύζυγος της Κρόφορντ - iefimerida.gr

Όταν ο άνδρας ξέρει να εκτιμά: Έχω την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο δηλώνει ο σύζυγος της Κρόφορντ

Όταν ο άνδρας ξέρει να εκτιμά: Έχω την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο δηλώνει ο σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι τους για λογαριασμό του περιοδικού Haute Living φωτογραφήθηκαν η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ, ενώ στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφηση εκείνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γυναίκα της ζωής του.

«Είμαστε τυχεροί. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας όπως θέλουμε. Έχω την πιο όμορφη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τη βλέπω ακριβώς όπως την έβλεπα όταν την πρωτοαντίκρισα. Την κοιτάζω το πρωί που κοιμάται και ξέρω πόσο τυχερός είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκέρμπερ.

Η Σίντι από την πλευρά της, αποκάλυψε το κλειδί της επιτυχίας του γάμου τους, λέγοντας: «Είμαστε μαζί περίπου 20 χρόνια και το θεμέλιο της σχέσης μας είναι ότι έχουμε μία πολύ δυνατή φιλία. Αρέσει ο ένας στον άλλο και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Διασκεδάζουμε μαζί. Η ζωή μας έχει στρες, και το να είσαι γονιός έχει πολύ στρες, αλλά και πάλι βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο. Φερόμαστε μεταξύ μας σαν να είμαστε φίλοι κι αυτό είναι όμορφο, αλλά ακόμη μου αρέσει να τον κοιτάζω κι αυτό δεν πρέπει να υποτιμηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ